Willem Nieland Design Nieuws Contact Home
Kuster 42 Willem Nieland Kuster 42

Een nieuw interieur van een Kuster laat u zaken zien die u niet eerder tegenkwam, toch is alles wel even praktisch gebleven. De keuken met het grote “doorgeef” raam naar de open kuip, is wederom geplaatst tegen de achterpui. Met daarnaast de zo typerende stevige en goed geïsoleerde aluminium deur. In vergelijking met de kleinere zus, de A-38, is er nu meer bergruimte gecreëerd voor proviand en andere zaken. Optionele apparatuur zoals wasmachine en zelfs afwasmachine behoren nu tot de mogelijkheden.


Aan stuurboord is de zithoek geplaatst, welke ruim plaats biedt aan 5 personen. De zithoek biedt gezelligheid en een panoramisch uitzicht, maar ook houvast in onstuimige zeeën. Een uitklap aan de unieke middenbank bezorgd de vaste meevaarder uitzicht naar voren met de voeten omhoog! De stevige salontafel klapt simpel uit tot eettafel.


De meervoudig verstelbare stuurstoel geeft een veilig zicht rondom, waarbij alle apparatuur onder direct handbereik ligt.


Onder de salonvloer is het motorruim geplaatst, welke middels een groot luik toegankelijk is. Overzichtelijk gemonteerde en daardoor goed bereikbare apparatuur is rondom de Vetus-Deutz 170 pk motor opgesteld.